Wagner Sprøjtepistoler

Kategorier:

Wagner W950 FLEXiO Sprøjteanlæg

1.599,00 kr.

Wagner W590 FLEXiO Malersprøjte

1.299,00 kr.

Wagner W200 Sprøjtepistol

749,00 kr.

Wagner W100 Sprøjtepistol

669,00 kr.

Wagner Metalpistol HEA inkl. Dyseholder

1.199,00 kr.

Wagner Dyseholder HEA

249,00 kr.

Wagner Sprøjtepistol w180

918,00 kr.

Wagner Farvesprøjte W950

2.579,00 kr.

Wagner Farvesprøjte W890

2.242,00 kr.

Wagner Farvesprøjte W590

1.795,00 kr.

Wagner W200 Sprøjtepistol

789,00 kr.

Wagner W100 Sprøjtepistol

689,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Netshoppen Malgodt.dk åbnede dørene i 2010, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag et sortiment med mere end 1500 varer, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Jotun maling.

Malgodt.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 1996 kundeanmeldelser, hvoraf kun 2 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 1895 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 2607 mennesker som er fans af Malgodt.dks Facebook-side. 84 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

Malgodt.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, hvis du når at bestille inden kl. 12.30, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover giver Malgodt.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 90 dage.

Webshoppen ejes og drives af Malgodt ApS, som har til huse på Frederiks Allé 111 i Aarhus. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 42 618 618, eller skriftligt på kundeservice@malgodt.dk.

Besøg Malgodt.dk nu (klik her)

Webbutikken DecoFarver.dk så dagens lys i 2013, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 3500 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Beckers, Jotun, KEIM og Caparol.

DecoFarver.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 2470 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2315 er 5-stjernede (det bedste) og kun 1 er 1-stjernede (det dårligste). DecoFarver.dks Facebook-side har i øjeblikket 3420 fans. 57 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,8 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra DecoFarver.dk efter kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 120 dage til at sende varerne retur.

Bag webshoppen står virksomheden Deco Farver ApS, som er fysisk placeret i Ringe på Gørtlervej 8. Du kan kontakte dem via telefon på 60 56 57 50, eller på Kundeservice@DecoFarver.dk.

Besøg DecoFarver.dk nu (klik her)

BNFarver.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2009, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 3500 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Gori maling.

På Trustpilot har BNFarver.dk en score på 9,1 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 39 tidligere kunder har lavet, hvoraf 36 har givet den højeste karakter og kun 2 har givet den laveste karakter. BNFarver.dks Facebook-side har i øjeblikket 490 fans. I alt 52 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra BNFarver.dk efter kun 1-3 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 15, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Derudover tilbyder BNFarver.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Virksomheden B.N. Farver ApS ejer webshoppen, som holder til på adressen Mosevej 5, 6000 Kolding. Du kan kontakte dem på telefonnummer 76 30 16 00, eller på info@bnfarver.dk.

Besøg BNFarver.dk nu (klik her)