WeWOOD ure

Kategorier:

WeWood Siko Beige Choko

780,00 kr.

WeWOOD Kappa MB Black Blue

645,00 kr.

WeWOOD Kappa MB Beige Black

645,00 kr.

WeWood Kappa Chocolate

1.095,00 kr.

WeWOOD Kappa Black Gold

1.145,00 kr.

WeWood Horizon Silver Ivory Nut

795,00 kr.

WeWood Horizon Black Grey

795,00 kr.

WeWood Gaia Choco Rose

1.145,00 kr.

WeWood Date Me Nut Rough Gun Gold

845,00 kr.

WeWood Date Me Choco Rough Gun Rose

845,00 kr.

WeWood Date Me Black Rough Rose

845,00 kr.

WeWOOD Date MB Choco Rough Emerald

445,00 kr.

WeWOOD Date MB Beige Blue

495,00 kr.

WeWOOD Date MB Beige Black

445,00 kr.

WeWOOD Date MB Beige Army Green

445,00 kr.

WeWood Daphne Cherry Rose

845,00 kr.

WeWood Daphne Black Rough Rose

795,00 kr.

WeWood Criss Me Choco Rough Rose

795,00 kr.

WeWood Criss Me Black Rose

795,00 kr.

WeWood Aurora Rose Gold Apricot

1.295,00 kr.

WeWOOD Alpha Me Black Rough Gun

945,00 kr.

WeWood Albacore Silver Blue Nut

1.645,00 kr.

WeWood Albacore Rose Gold Black Chocolate

1.645,00 kr.

Vores anbefalede ur-webshops

DitUr.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i vinteren 2014, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 1500 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

DitUr.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 5819 kundeanmeldelser, hvoraf 5035 har givet den højeste karakter og kun 74 har givet den laveste karakter. På Facebook har DitUr.dk i skrivende stund 62973 fans på deres side.

DitUr.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 16, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Som på de fleste andre webshops kan du på DitUr.dk betale med kort. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. DitUr.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover får du hos DitUr.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 99 dage efter dit køb.

DitUr.dk ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som rent fysisk kan findes på Arnakvej 64 i Højbjerg. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 60 57 07 35, eller via e-mail på kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

GoldenTimes.dk fik den første ordre i 2016, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag et sortiment med mere end 9000 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

GoldenTimes.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2984 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 2644 personer har givet toprating og kun 42 har givet en meget dårlig rating. GoldenTimes.dk har 3011 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 35 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk kan levere dine varer på 3 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Derudover får du hos GoldenTimes.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Golden Times Online ApS, som rent fysisk kan findes på Hobrovej 452 i Aalborg SV. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 98 18 00 60, eller på supportmailen kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Webbutikken GuldsmedOestergaard.dk så dagens lys i 2012, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag mere end 10000 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

Netbutikken har 9,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 2211 kundeanmeldelser, hvoraf 2141 har givet den højeste karakter og kun 3 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 13852 mennesker som er fans af GuldsmedOestergaard.dks Facebook-side. 175 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk leverer dag-til-dag, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 14, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Som på de fleste andre webshops kan du på GuldsmedOestergaard.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. GuldsmedOestergaard.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover tilbyder GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Internetbutikken drives til daglig af Østergaard Aps, som har til huse på Nørregade 14 i Skive. De kan kontaktes på telefonnummer 97 52 00 75, eller på e-mailadressen webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)