3 gode grunde til at lease en kopimaskine

Leasing er i høj grad kommet for at blive, og  i de senere år er det især bilerne der har stået for tur. Men ved du at det også er muligt, når det handler om leasing af kopimaskine? Har du brug for en ny kopimaskine, og har du på samme tid ikke brug for at kopiere noget hver eneste dag, så er leasing måske en oplagt ide for dig? 

 

Du slipper for at betale et stort engangsbeløb

Vælger du at lease, slipper du for at skulle betale et stort engangsbeløb. Du er heller ikke bundet til en maskine, der lige så langsomt mister sin værdi. Når du leaser en kopimaskine, kan du sammenligne det lidt ligesom, hvis du forestiller dig at leje en lejlighed. Når du er færdig med at bruge maskinen, skal du nemlig blot levere den tilbage, og det er da smart. 

 

Der er ingen udfordringer med vedligehold

Når du leaser en kopimaskine, gælder det samme, som hvis du lejer en lejlighed. Her er det lejlighedens ejer der står for at vedligeholde lejligheden, og det samme gælder for en kopimaskine. Her er det nemlig det sted, hvor du har lejet maskinen, der står som ansvarlig for, at maskinen virker som den skal. 

 

Står du derfor og mangler en printer, men har du på samme tid, ikke behov for at bruge den hver eneste dag, så er det måske værd at overveje at lease en kopimaskine? På den måde kan du nemt få adgang til en god printer, også selvom du kun har brug for den i enkelte perioder.