3 ting du ikke vidste om Brande

Brande er en by i Midtjylland med ca. 5.500 indbyggere. Det er en hyggelig by med mange aktiviteter for både store og små. Her får du 3 ting, du ikke vidste om Brande.

1. Brande er kendt for sit museum

Brande er kendt for sit Brande Museum, der har mange spændende udstillinger og arrangementer. De har mange rigtige gode udstillinger af stenalderkultur og tekstilproduktion i Midt- og Vestjylland. Så hvis du har en særlig interesse for det, så bør du tage forbi Brande Museum.

2. Brande er hjemsted for en af Danmarks største virksomheder

De fleste i Danmark kender nok virksomheden BESTSELLER A/S, som fører tøjbutikker som, Jack&Jones, VILA, MAMALICIOUS, ONLY, SELECTED, Vero Moda, Junarose, Name it og mange flere. Denne virksomhed har hovedkontor i Brande og har et stort antal ansatte. Det vil altså sige, at byen kan tiltrække store virksomheder og tilbyde byens borger gode arbejdspladser.

3. Brande udbyder en lang række af arrangementer

Brande er en by, der har et væld af arrangementer gennem hele året. Der er arrangementer for både børn, unge og ældre. Her kan nævnes Brande Sommermarked, Brande julemarked, Brande Kulturfestival, StreetArt Festival og mange flere. Man kan altså være sikker på, at der er noget at tage sig til i byen.

Hvor kan man læse mere om byen?

Har denne artikel vakt din interesse, og tænker du over, hvor du ellers kan læse mere om byen? Hvis det er tilfældet, så kan du besøge Brande Kommunes hjemmeside. Der kan du læse meget mere om byen og dens tilbud. Du kan desuden med fordel også læse mere om byen på én af deres netbaserede lokalaviser. Se mere her for at lære mere om Brande.

Konklusionen

Brande er en dejlig by, der har en masse at byde på. Derudover er der også mange, der vælger at bosætte sig i Brande. Dette skyldes blandt andet, at byen har mange gode arbejdspladser at tilbyde. Derudover er der også mange arrangementer i Brande for både børn, unge og ældre.