3 tips til online dating

Der er ikke noget som at mestre datingens ædle kunst – slet ikke i dag hvor der findes et helt hav af online dating-sider og -apps. Det kan være gavnligt med et par tips eller tre, som kan gøre datingen lidt mere behagelig og fornøjelig.

 

Overvejer du at kaste dig ud i den online datings univers? Men ved du ikke helt, hvor du skal starte, eller hvordan du skal forberede dig? Læs med her og få tre tips!

1. Vær din egen store kærlighed  

Første tip handler om dig selv. Du bør nemlig altid komme først i dit eget kærlighedsliv. Du kan jo ikke gå på date uden at have dig selv med, og derfor er dit forhold til dig selv vigtigt. Jo bedre det er, jo bedre vil du sandsynligvis også være til at date. 

 

Et godt og kærligt forhold til dig selv vil også gøre det nemmere at føle positive følelser som kærlighed og accept over for andre. For du har jo allerede øvet dig i at føle sådan overfor dig selv. 

 

Første step er imidlertid bare at blive opmærksom på dit forhold til dig selv. Hvad tænker du om dig selv i løbet af en dag? Undgå at dømme tankerne, men vær nysgerrig på dem. Så kan du stille og roligt, efter noget tid, begynde at dreje dem over på noget mere positivt og selvkærligt.

2. Undgå at tage afvisninger personligt

Tip to handler om datingens ultimative udfordring: afvisninger. Hvis du dater meget, kan du næsten ikke undgå både at blive afvist og selv at blive afvist. I den forbindelse er det en god idé at øve dig i ikke at tage afvisningerne personligt.

 

Hvis du bliver afvist, kan du snarere være taknemmelig. Den anden har nemlig været så venlig at fortælle dig, at det ikke skal være jer to, og så kan du jo hurtigt og effektivt komme videre med datingen. Nu er du én date tættere på den rigtige person!

3. Se det som et want, ikke et need

Tip tre handler om at undgå at tage datingen alt for alvorligt – i den forstand at du tænker, at du har brug for nogen for at føle dig hel og komplet. Se i stedet de dejlige dates, som noget der er rart og sjovt at have snarere end et reelt behov. 

 

Det vil sætte datingen i et mere let lys og gøre det nemmere at nyde oplevelserne. Det vil sandsynligvis også få dig til at virke mere tiltrækkende, fordi du ikke bringer en desperat energi ind i mødet.

 

Med disse tre tips i bagagen er du godt klædt på til at træde ind på én af de mange online platforme. Du finder også andre tilbud, såsom thai massage København, online. Der er altså rig mulighed for at møde nye mennesker.