Derfor bør din virksomhed investere i en hurtigport

I industrier med et højt arbejdstempo, kan det være nødvendigt med en hurtigport, for at kunne udføre dagens arbejde bedst og hurtigst muligt. Der findes både hurtigporte til indendørs og udendørs brug. Derudover har man også mulighed for at finde kvalitetsrige reservedele til porten her. Hvilken port man har behov for, afhænger af mange faktorer i hver enkelt virksomhed. Om det er en indendørs eller udendørs port, der er behov for, medfølger der visse fordele.

Fordele ved en hurtigport

Hurtigporte er særligt hurtige og elektrisk drevet. Hastigheden, hvor en hurtigport åbner og lukker sikrer, at passagen ikke afbrydes og at der samtidig ikke er mulighed for træk. Man sikrer dermed et behageligt indeklima. Varm luft holdes indenfor, mens det kolde luft holdes udenfor. Derved er klimaet i bygningen lettere at opretholde.

Dette har også en betydning for energiomkostningerne. Ved en hurtigport har man brug for meget mindre energi til at holde bygningens temperatur, hvilket reducerer energiomkostningerne. I og med der næsten ingen træk opstår og man derved kan opretholde en stabil temperatur, mindsker man risikoen for syge medarbejdere.

Hurtigporten er samtidig med til at bidrage til effektiviteten, da uautoriserede personer ikke kan komme ind. Medarbejder kan derfor arbejde hurtigt og uforstyrret. I denne sammenhæng er hurtigporten særlig ideel i detailhandlen og logistiksektoren. Hurtigporten har også den praktiske funktion, at den kan placeres alle steder, hvilket gør det muligt for virksomheden at bestemme adgangen og ruterne i virksomheden.

En ekstra fordel ved en hurtigport er, at støjen reduceres. Lyden fra de forskellige tilstødende rum bliver langt mindre forstyrrende for medarbejdere. Samtidig er hurtigporten også fuld af muligheder med hensyn til betjeningen, designet og farven af porten. Man har dermed mulighed for at få tilpasset porten til virksomhedens behov.