Derfor skal du vælge et epoxygulv, hvis du har en industrivirksomhed!

Det kan være en svær beslutning at træffe valget om, hvilket gulv, du skal bruge til din virksomhed. De fleste indehavere af en virksomhed har en idé om, at gulvet på en og samme tid skal være både virkeligt solidt, pænt og kunne fås til en attraktiv pris. Normalt er det svært at få pris, kvalitet og design til at hænge sammen, men sådan behøver det faktisk ikke være, når du skal have et lækkert industrigulv!

Kig med her

Hvis du ved, du skal have et ordentligt industrigulv, kan du med fordel kigge her: https://epoxy-design.dk/industri-gulve/. Hos Epoxy Design & Industri finder du nemlig – som deres navn også antyder det – industrigulve, hvor der også er taget hensyn til designet.

Et industrigulv er det ideelle valg, fordi det er en yderst slidstærk løsning, hvormed du har lang levetid på dit nye gulv. Gulvet er lavet af epoxy og vil derfor kunne tåle både stød eller tryk fra f.eks. tunge maskiner eller andet, der står på gulvet.

En ekstra fordel, der er særlig god for medicinal industrien og industrier, hvor hygiejne er essentiel, er at gulvtypen er yderst nem at holde ren. Gulvet lægges i ét lag, hvormed der ikke er samlinger eller fuger, der er notorisk kendte for at kunne samle på skidt.

Det er desuden værd at bemærke, at gulvene kan lægges med flotte farvenuancer og et man kan få visse egenskaber med i gulvbelægningen. Det kan f.eks. være praktisk med en øget skridsikker funktion, hvis der er tale om et industriområde, hvor der tages mange skridt om dagen af mennesker – særligt hvis gulvet også kunne tænkes at blive vådt eller beskidt – og dermed ekstra glat. Gulvet kan også lægges i en mere stødabsorberende udgave, til de tilfælde, hvor medarbejderne netop tager mange skridt hver dag. Det kan betyde, at kroppen belastes mindre, hvorfor medarbejderen ikke bliver træt på samme måde i kroppen.