Elektronik inden for vaskeribranchen

Hvis du ejer et vaskeri, eller bare har undret dig over, hvorfor dit vaskeri ser ud som noget fra 90’erne, så bør du læse denne artikel. For et vaskeri behøver ikke ligne noget, som ikke har udviklet sig de sidste 30 år.

 

For der er sket meget, når det kommer til vaskeriløsninger. Det er alt fra vaskemaskinerne til en industri tørretumbler.

 

En tørretumbler fra fremtiden

 

Selvfølgelig er det ikke, fordi at en industri tørretumbler fra Nortec er fra fremtiden. Men på mange måder, er det sådan, at det føles, når man bruger den. Det er interessant at se, at der selv inden for vaskeriløsninger til industrivaskerier er kommet nogle helt nye løsninger med en række fordele.

 

De har mindre støj og lang levetid. Desuden er de bygget på en måde, hvor det er let at fylde vask i den og tømme den igen. På den måde får man tørret tøj på ingen tid. Det er både professionelle vaskerier, som benytter den. Men det kan også være rengøringsfirmaer, som har brug for at få noget tørt ordentligt. Her er en moderne industri tørretumbler det helt rigtige valg.

 

Moderne løsninger

 

Hvis du har et vaskeri i 2021, så ved du godt, at dine kunder vil betale med kort eller MobilePay. Alt det har du mulighed for med moderne vaskeriløsninger. For det nytter ikke noget at sende dine kunder ned i banken efter mønter, for så vælger de bare et andet vaskeri.

 

Det er også blevet lettere at vælge det rigtige vaskeprogram, og den vil endda selv veje tøjet, så vaskemaskinen kan fortælle dig, hvor meget sæbe, der bruges. Det hele er gjort simpelt, så det er rarere for kunden og for dig som vaskeriejer.

 

Der sker hele tiden mange forbedringer, og de nye løsninger er også bedre for miljøet, da de kun bruger det energi, der skal til for vasken.