Flere tager på kontorhotel

I mange år var hjemmearbejdspladser det allermest hotte. Men der er mange, som har droppet tanken om at arbejde derhjemme, og flere er begyndt at bevæge sig tilbage på kontorer. Men mange beholder stadigvæk fleksibilitet, og vælger et kontorhotel, hvor det er lettere for dem at komme og gå. Samtidig med at du har alle faciletter, som du ville have, hvis du var en del af en kæmpe virksomhed. Men her kan du nøjes med at leje bare et kontor eller kontorplads.

Flere siger ja tak til et kontor

De fleste har nok stadigvæk en hjemmearbejdsplads, men når vi kigger på nye undersøgelser, giver det god mening, hvorfor mange ikke kan lide at være derhjemme. Undersøgelser viser, at folk der arbejder derhjemme, typisk arbejder langt mere end folk, som arbejder på et kontor.

Der er en simpel årsag til dette, og det er, at du ved, hvornår du har fri, når du bliver på et kontor. Men det er svært at beholde disse grænser, hvis du er derhjemme. For du føler, at du lige så godt lige kan svare på dine e-mails eller ordne nogle ting, som du skal lave til dagen efter.

Derfor er der kommet en stigning i søgeresultater som kontorhotel Randers. Men det er noget, som vi ser i alle byer, så det er ikke kun kontorhotel i Rander, at der søges på.

Gode arbejdsforhold til gode priser

Der vælges især kontorhoteller i stor grad, da det er lettere for både arbejdsgiver og de ansatte. Arbejdsgiver slipper for at betale en kæmpe husleje og for en masse faciletter som kaffe, mødelokaler osv. De ansatte får adgang til alle disse ting, da de har et kontorfælleskab, hvor det hele ordnes for dem. Så det er en win-win for alle.

For virksomheder betyder det også, at de kan finde ansatte i hele verden og ikke kun i deres nærområde.