Gode råd til den næste firmafest

Selvom det kan virke som en fjern tanke, at der kommer gang i festerne igen, så vil det uundgåeligt ske. Og NÅR det sker, er det bestemt værd at fejre det med et brag af en firmafest. Tænk bare, vi er mange, som ikke har kunne sidde sammen med vores kære kollegaer i lang tid, og derfor er det ekstra kærkomment med en god fest.

Her kommer gode råd til dig, der skal planlægge den kommende store fest!

Læg et budget

Det kan være fristende at give fantasien frit spil, men det er og bliver nødvendigt at forholde sig til en økonomisk ramme, og det må man respektere ved at lægge et godt budget, så det ikke løber løbsk. Den økonomiske ramme kan naturligvis deles op i bidder, så du har overblik over, hvad der er til rådighed til de enkelte områder.

Hold festen i ét lokale

Der er nogle, der sværger til idéen om at have mange muligheder for at bevæge sig forskellige steder hen, når man er til en fest. Det kan være ved at ’rygerne’ har et område, at der er en lounge til mere ro og afslapning, at der er et åbent udeområde etc. Men! Desværre får de mange gode intentioner om at skabe rum ofte den konsekvens, at man spreder festen ud. Det er ærgerligt, da man naturligvis helst vil have at kollegaerne er samlet. Hold derfor gerne festen samlet. Der er dog ikke noget i vejen for at du prøver med lidt zoneinddeling, hvis du vil give lidt muligheder for at bevæge sig ud fra et hovedområde.

Hav underholdning i ærmet

En rigtig fest har live underholdning! Book underholdning til din firmafest her og glæd dig til at se dine medarbejdere genopleve fornøjelsen af f.eks. et live band eller en komiker, der fra scenen sætter gang i festen og banker atmosfæren op til helt under loftet.

Live underholdning kan gøre en hvilken som helst fest til noget særligt, man sent vil glemme. Præcis som det skal være.