Kender du NATURES Collection?

Kender du NATURES Collection?

Kender du til NATURES Collection? En virksomhed i Hedensted, som tilbyder alverdens naturlige produkter, lavet af vaskeægte pels og skind. På deres hjemmeside finder du produkter til både hjemmet og garderoben, der er lavet af 100% naturlige materialer. Det har bestemt sine fordele, som du kan læse mere om her.

Hvilke naturlige materialer findes i NATURES Collections udvalg?

NATURES Collection anvender kun verdens bedste lammeskind til deres produkter. Derfor er du sikret et produkt af topklasse, når du handler på deres hjemmeside. Iblandt materialerne findes newzealandsk lammeskindspels, som er deres mest brugte materiale. Det er meget alsidigt, fordi det både er smukt, pelsen er tæt og så er det ultrablød. Ganske enkelt kan det bruges til mange formål, hvilket gør denne type pels helt fantastisk!

Derudover så anvender NATURES Collections andre typer af lammeskind, fx fra Tibet og Island, certificeret kaninpels fra Sydeuropa, koskind fra Brasilien og meget mere.

Alle materialerne har det tilfælles, at de er 100% naturlige og nøje udvalgt!

Bæredygtige produkter

NATURES Collection higer efter at tage bæredygtige og miljøvenlige valg. Det ses eksempelvis ved, at mange af deres materialer kommer fra kødindustrien, fordi det fantastiske skind og den smukke pels er et biprodukt til produktionen af kød. Ved at anvende materialet til noget brugbart, så mindskes ressourcespildet og dyrene og naturen kommer til sin ret på én og samme tid.

Bring naturen helt inden for

NATURES Collection kan hjælpe dig til at bringe naturen helt inden for. Det giver nordisk charme og varme, der slet ikke er til at stå for. Det vil skabe en harmonisk og inspirerende stemning i hjemmet, ligesom når man befinder sig i den rene natur. Det er kun produkter, som er lavet af naturlige materialer, der kan det!

Ønsker du at vide mere om NATURES Collection og deres imponerende udvalg af lammeskindsprodukter? Så hop ind på deres hjemmeside. Der vil du finde et helt fantastisk univers af ægte skind og pels, som vil åbne helt nye muligheder for dig og dit hjem.