Tag ud, og oplev Danmark – start i disse byer

Det kan blive en utrolig underholdende oplevelse at tage på sightseeing med familien inden for landets grænser. Det er nemlig vigtigt at værdsætte sit eget land og at lade sig imponere mindst lige så meget af vores egne attraktioner og naturforhold, som man ville af fremmede landes og kulturers.

Dette kan du opleve Holbæk

Ofte vil vi gerne finde nogle meget kendte seværdigheder og oplevelser, som vi kan dele med over halvdelen af resten af landets befolkning, fordi det får os til at føle os som en del af det nationale fællesskab. Dog kan I som familie sagtens få en lige så udmærket familietur ud af at gå på opdagelse i de mindre kendte turistbyer i Danmark. I kan for eksempel tage til Holbæk Havn, hvor I vil kunne lade den hyggelige og friske havstemning slå lejr i jeres sind. Her kan du læse på Holbæk Netavis, hvis det har interesse i denne sammenhæng.

I kan i Holbæk Kommune også besøge eksempelvis Naturskolen ved Orøstrand eller se den smukke og fascinerende arkitektur i Tuse Kirke.

Tag til Grenen for at nyde det nordjyske

Grenen er en af de mest populære turistattraktioner i Danmark for både udenlandske turister og danskere på eventyr i deres eget land. Det er ikke noget mysterium at opklare hvorfor, da det bestemt er en både unik og beundringsværdig samt indtryksfuld oplevelse at stå, hvor Kattegat og Skagerrak mødes i Danmarks absolutte udkant.

Kryds Storebæltsbroen, og drag mod hovedstaden

Der er masser steder, som det er værd at overveje at vende næsen mod, når I skal vælge de byer og steder, der skal på jeres liste til den næste oplevelsestur i Danmark. Et af disse steder er selve hovedstaden, bedre kendt som København. Her venter der hele familien et væld af shopping- og kulturoplevelser med mængder af museer og et indbydende strøg.