Tips til at øge arbejdsproduktiviteten

Mange chefer fokuserer stadigvæk på, at deres ansatte skal være et bestemt sted på et bestemt tidspunkt. Dette er en ufattelig dårlig løsning, hvis I gerne vil klare jer i fremtiden. Fremtidsforskere regner med, at mange ting vil se anderledes ud efter corona, og mange chefer er heldigvis blevet tvunget til at ændre sig pga. corona.

Her er nogle tips, som alle virksomheder kan indføre, hvis de vil.

Lad de ansatte arbejde, hvor det passer dem

I betaler helt sikkert mange penge, fordi alle jeres ansatte skal være samlet på samme sted. Mange internetvirksomheder har allerede opgivet dette, fordi de har indset, at det blev svært at finde gode ansatte på denne måde.

I et moderne firma som Square og Twitter kan de ansatte arbejde lige der, hvor de har lyst til. Arbejdspladsen giver mulighed for, at man kan arbejde derhjemme, eller man kan tage på et kontorfællesskab, hvis man foretrækker det. Det er det, som man kan i Danmark gennem easyoffice.dk.

Hos Easyoffice kan dine ansatte vælge mellem en række kontorpladser, så de kan arbejde lige der, hvor de har lyst til. Det gør det langt lettere for de ansatte at tilpasse deres tid med deres familie.

Få en madordning

Det er en god idé at gøre en masse for de ansatte, som vælger at møde ind på jeres hovedkontor. Det er ikke, fordi I skal være for eller imod kontorfælleskab, men det skal være en oplevelse, når man rent faktisk vælger hovedkontoret.

Sammenhold skal ikke skabes gennem tvang. Hvis I har ansatte på et Easyoffice, så er det en god idé at holde ugentlige møder med dem, så I stadigvæk alle sammen hilser på hinanden. På den måde bevarer I det gode fællesskab.

Med et easyoffice bliver det lettefre for jeres virksomhed at udvide til andre dele af landet.