Gør legen sjovere med kostumer

Vil du gerne være med til at gøre legene endnu sjovere for dit barn? Så er det en god idé at give dem nogle kostumer og andre former for udklædning, som kan være med til at gøre legene endnu mere virkelighedstro. Det vil dit barn helt sikkert elske.

Politi og røvere

En af de lege, der nok altid vil være populære for børn at lege, er politi og røvere. Det er egentlig ikke fordi, der er fastlagt nogle regler om, hvordan sådan en leg skal se ud. Det, der er med politi og røver-lege, er, at de lægger op til, at nogen skal fanges, og nogen skal fange.

Denne leg bliver bare endnu sjovere, når dit barn for mulighed for at leve sig ind i fantasien. Det er lige, hvad det kan, når det tager en politikasket på eller trækker i et røver kostume.

Til disse lege kan det også være sjovt at finde nogle legetøjshåndjern, som nemt kan åbnes igen, og oppustelige knipler, som ikke gør ondt at slå med.

Derfor er legene vigtige

Det kan måske for voksne virke som om, at legene mest er til for sjov. Ofte er det da også noget, som børnene vil more sig med. Men lege kan faktisk meget mere end blot at underholde. Lege tjener nemlig også et vigtigt formål for dit barns udvikling.

Når dit barn leger, så vil det få mulighed for at skubbe til nogle grænser og prøve nogle ting af, som det ellers ikke ville få mulighed for til hverdag. Det kan altså være en måde for barnet at påtage sig nye roller og lege med vigtige kvaliteter som for eksempel ansvar, kreativitet og ikke mindst problemløsning.

Det er altså ikke kun for sjov, at du som forælder skal være med til at fremme de gode lege. Legene er nemlig vigtige for dit barn og dets udvikling.