Guide: Lav selv nyt tilbehør til haven

Smiling mother and daughter doing gardening outdoors

Hvis du gerne vil pifte haven lidt op, men ikke har lyst til at bruge en helt masse penge, kan du overveje selv at lave lidt nyt tilbehør til have. der er nemlig en masse forskellige ting, du helt selv kan lave, som vil kunne gøre haven ekstra flet at kigge på. Læs videre her for at få inspiration til, hvilket nyt tilbehør du kan lave til haven derhjemme.

Plantekasser fra bunden

Hvis du har overvejet at finde flere plantekasser, som du kan plante både blomster, krydderurter og mere i, er dette noget, du faktisk kan overveje at lave selv. Det kræver nemlig ikke særligt meget. For at kunne skære lige og præcist i det træ, som du skal benytte til disse nye plantekasser, er det en god ide at bruge en rundsav. Hvis du ikke har sådan en, kan du finde en dewalt rundsav ved at klikke her.

Så er det eneste du mangler faktisk bare noget træ, så du kan få lavet disse plantekasser. Du kan jo også overveje at male dem i en flot farve, så de skiller sig lidt ud, og gør haven lidt mre unik at se på.

Byg dine egne fuglehuse

Hvis du har børn, er de sikkert helt vilde med at kigge på de fugle, som er i haven. Det kan derfor være en god mulighed at bygge dine helt egne fuglehuse, så børnene virkelig kan få glæde af at se de fugle, som kommer til jeres have.

Disse fuglehuse kan du lave præcis som de vil, og derefter hænge op i et træ eller lignende. Du kan også male disse i flotte farver, så det igen skiller sig lidt ud, og får haven til at se lidt mere spændende ud. Disse er altså ideer til byggeprojekter, du kan lave til din have.