Motorcykler – Et kapitel for sig selv

I Danmark er motorcykler et kapitel for sig selv. Det er noget, vi er glade for, og det kan ses på antallet af motorcyklister på vejene. Hvis du gerne vil have lov at være en del af dette fællesskab, skal du starte med at tage motorcykel kørekort – men så får du også en fantastisk følelse af frihed, som er svær at finde andre steder.

Motorcykeldrømmen – Fascination og feriedrømme

Motorcykler har altid fascineret mennesker. Mange drømmer om at komme ud på motorcykelferie i Europa eller USA – eller blot for en dag at suse rundt i byen. Det er en fantastisk måde at opleve verden på. Man er tæt på naturen og kan nyde den frihed, der er forbundet med motorcyklen.

Men først; motorcykel kørekortet

Men før du må komme ud at køre på motorcykel, skal du have motorcykel kørekort – det koster penge og tager tid, men det er det hele værd, når man først har fået sit motorcykel kørekort og kan komme ud på vejene og nyde friheden og farten – naturligvis ikke mere end det tilladte! Sikkerhed frem for alt; ISÆR når du kører på motorcykel.

Kom hurtigere og billigere frem i trafikken

Motorcykler er populære som aldrig før. Dette skyldes især, at motorcykler giver en fantastisk frihedsfølelse og mulighed for at komme hurtigt frem på vejene. Der er dog også mange andre fordele ved motorcykler. For det første er motorcykler meget billigere i drift end biler. Dette skyldes især, at motorcykler har et lavere brændstofforbrug og dermed også mindre CO²-udledning.

Nemmere vedligehold og parkering

Motorcykler er også meget nemmere at vedligeholde end biler. De fleste dele er synlige, så du hurtigt kan se, hvad der er galt, og har let adgang til at udbedre det. Samtidig er motorcykler langt mindre besværlige at parkere – slut med at køre forgæves rundt og lede efter en parkeringsplads til bilen!