Nej tak til uorganiserede papirer

Der er svært at komme i tanker om noget, der hurtigere kan komme i uorden, end papirarbejde. Uden noget at arkivere papiret i vokser bunken af uorganiserede papirer sig kun større.

Ringbind til enhver smag

Det kan være, du har en masse vigtige papirer med personlige oplysninger liggende; eller måske har du bare et arbejde, der indeholder absurd meget papirarbejde. Ligegyldigt hvilket af scenarierne, du kan genkende dig selv i, er løsningen uden tvivl et par kvalitetsdygtige ringbind til at holde styr på de ophobede bunker. I tilfælde af, du synes, det ser en smule kedeligt ud at have en lang række kedelige ringbind stående på hylden, er der til dit held masser af designmuligheder. Ringbind kan nemlig fås i forskellige farver, som desuden kan hjælpe med at skelne mappe fra mappe. Vinduesringbind kan også hjælpe med at personliggøre din systematisering, da de kan have et plastikvindue både foran og bagpå, hvori du kan sætte kreative input ind, så man ikke kan tage fejl af, at det er din mappe. Hvis du er mere til det stilrene, er der også rygetiketter på de fleste ringbind til indsættelse af navngivelsesmærkat.

Bestem selv over dit system

Ringbind kommer i mange forskellige formater – dog er de som udgangspunkt i A4, A3 og A5. Det er afgørende at vurdere sit behov for papiropbevaring inden køb, fordi rygbredden varierer efter antal papirark. Udover de allerede nævnte influerende faktorer, skal også selve ringtypen påtænkes: D-ringe viger mere plads, mens O-ringe udmærker sig ved opbevaring af færre papirer. Ved opbevaring af mindre papirer, som ikke må eller kan perforeres, kan man som tilbehør til sine ringbind med fordel investere i plastlommer. For at opnå en så overskuelig systematisering som muligt, kan man købe registre og faneblade. Så vil du ikke være nødt til at genopdage papirernes placering gang på gang.