Bliv en bedre sportsudøver

Om du dyrker sport for sjov eller på højt niveau, så får du her nogle råd til, hvordan du kan blive en endnu bedre sportsudøver. Der er en grund til, at Tom Brady kunne vinde en Super Bowl, selvom han er over 40 år gammel. Eller at Federer stadigvæk spiller tennis på topniveau.

 

I gamle dage var det umuligt at dyrke sport på højt niveau, når du var over 40, men i dag ser vi flere sportstalenter, som gør netop det. Det sker i alle sportsgrene, og selvom du kun dyrker sport på hobbyniveau, så kan du lære af dem. På den måde får du også en sundere krop.

 

Tænk på hele kroppen

 

Mange tror, at de kan nøjes med at løbe en tur, og så bliver de sunde og raske. Men det er vigtigt, at du tænker på hele kroppen, når vi snakker om sundhed. Det er det, som man kalder for body all mind. Her er hele kroppen tænkt ind i din motionsform.

 

Det handler om meget mere end om sport. Men du kan også bruge det til sport. Body all mind giver dig den helt rigtige behandling, når du har brug for den. Samtidig træner du også åndedræt og anden form for mindfullness. På den måde bliver du et mere balanceret og lykkeligt menneske.

 

For at vide mere om det vil vi anbefale, at du også kigger forbi bodyallmind.com.

 

Stærk ud hver dag

 

Tidligere troede man, at man kun skulle strække sine muskler, når man var færdig med at dyrke motion. Men efter en løbetur kan du vælge at geare ned i stedet. Udstrækning bør ske på daglig basis, men tidspunktet er ikke vigtigt for dine muskler. Det handler om fleksibilitet i kroppen men efter en løbetur er et godt tidspunkt at gøre det på.

 

Her kan du vælge yoga eller simple gymnastikøvelser.