Gør træning til rutine

Har du svært ved at motivere dig selv til at træne? Der findes tusindvis af gode råd til, hvordan du skal komme i gang med træningen, så du får mest muligt ud af den, men studier viser igen og igen, at hvis ikke du synes, det er sjovt eller opnår resultater, du kan bruge til noget, så er risikoen for, at du falder fra, temmelig stor – og det er ærgerligt, for der findes rigtig meget god træning.

Hvis du får indarbejdet træningen i dine daglige rutiner og for eksempel står og strækker ud eller squatter, mens du børster tænder, så bliver det meget lettere at få sig bevæget hver eneste dag. På samme måde kan du sagtens starte eftermiddagen, når du kommer hjem fra arbejde, med en tur på et løbebånd fra Woodway, der laver til mange forskellige behov. Selvom så lidt som bare ti minutter eller et kvarters løb ikke virker til at gøre det store, så vil du garanteret kunne mærke, at du bliver en stærkere løber, efterhånden som tiden går.

Find det rette træningsmønster

Der er ingen der kender dine rutiner og vaner bedre end du selv gør. Af samme årsag er det derfor også vigtigt, at du lytter til dig selv, så du ved, hvad der fungerer bedst for dig. Hvis du har brug for naturen og for at løbe med en makker, så er et løbebånd nok ikke optimalt for dig – så er det bedre, at du snører løbeskoene og smutter med en løbemakker ud i skoven. Hvis du til gengæld er glad for at kunne løbe intervaller og kende præcis din hastighed, kan et løbebånd gøre underværker.

Med dit eget lille fitnesscenter derhjemme har du altid nem adgang til træningen, og hele familien kan få gavn af det. Det kræver ikke voldsomt meget at indrette et lokale med de ting, I elsker at træne med.