Den seneste mode inden for tasker? Find inspiration til taskeindkøb her

Tasker er praktiske opbevaringsrum, som mange af os ikke kan undvære i det daglige. Tasker er nødvendige, når du skal på arbejde, når du skal i skole og når du skal ud og rejse, mens en god taske heller ikke er til at komme udenom for dig, der tager i fitnesscentret eller til andre fritidsaktiviteter flere gange om ugen.

Derfor har du sikkert også mange gode grunde til at købe en ny taske. Men selvom en taske først og fremmest er en praktisk genstand, som skal fragte dine ting godt og sikkert, så kan en taske jo også godt være en del af dit stilrene outfit.

Men hvilken taske skal du vælge, hvis du gerne vil være med på moden? Du kan eksempelvis vælge den klassiske Small Antony taske fra Mulberry, som er den perfekte kombination af funktionalitet og god stil.

Mulberry taske Antony er en ægte designklassiker

Hvis du elsker et klassisk look, der er parret med stilrene og moderne detaljer, er Mulberry Antony det helt rette valg for dig.

Mulberry Antony er en praktisk hverdagstaske, som kommer med et stort opholdsrum, der kan bruges til eksempelvis laptops, studiebøger, træningstøj og meget andet.

Tasken tager inspiration fra Londons traditionelle postbud, der bar en lignende taske i det daglige arbejde med at bringe breve rundt til byens indbyggere. Derfor har alle Mulberry Antony tasker den såkaldte Postman’s Lock, der er med til at give disse tasker sit ikoniske look.

En Mulberry Antony har en flot rem, som giver dig mulighed for på elegant vis at smide tasken over skulderen, når du skal gå eller cykle. Også denne rem bidrager til taskens klassiske look, mens også taskens design i læder giver masser af sjæl.

Netop derfor er en Mulberry Antony taske det helt rette valg for dig, der er på udkig efter en stilren taske.