Gode outfitidéer til forskellige sommerdates

Sommeren er bare den perfekte årstid til at date. Det varme vejr og de endeløse aktiviteter er gode muligheder for at møde en masse nye mennesker. Men hvis du skal på en første date, skal du ligeledes finde ud af, hvad du skal have på. Det er ikke altid helt nemt, da du gerne vil vise dig fra din bedste side.

Skal du på en date om sommeren, findes der heldigvis flere gode muligheder i forhold til, hvad du kan tage på. Men selvfølgelig kommer dit outfit også an på, hvad du skal lave på daten. Læs med videre og find flere outfitidéer til forskellige typer af dates om sommeren.

Afslappet kaffemøde og gåtur rundt om en sø

Skal du på en afslappet kaffedate samt en gåtur rundt om en sø? Så er det værd at overveje at tage et mere sporty og casual outfit på. Det kan eksempelvis være et par flatterende yogabukser, en afslappet t-shirt og sneakers. Tilføj et armbånd, en halskæde eller lignende for at give dit outfit den sidste finish.

Frokostdate på en café

Hvis du er blevet inviteret på en frokostdate på en café af din date, kan du aldrig gå galt i byen med en sød sommerkjole. Til sommerkjolen kan du vælge mellem flade sandaler eller sandaler med hæle. Desuden kan du tage solbriller på eller en solhat, hvis du har lyst til det. Under frokosten skal du naturligvis tage solbrillerne og solhatten af.

Picnic om aftenen i en park

En picnic om aftenen i en park kræver, at du har nok tøj på. Sommeraftener kan ofte være kølige, så du bør have en tynd jakke med. Derudover kan du tage en flot grøn top på med et par velsiddende jeans og sandaler eller sneakers.