Tips til bæredygtig mode

De seneste år er miljø og bæredygtighed med god grund kommet mere i fokus. Det kan endda være, at du selv er begyndt at tænke over, hvordan du kan leve mere bæredygtigt. Ikke nok med at du kan undgå at købe plastikposer og plastikflasker, så kan du undgå madspild, spise mindre kød og så videre. Derudover kan du tænke over, hvad for noget tøj du køber. Find gode råd til bæredygtig mode her.

Køb tøj du kan bruge igen og igen

Først og fremmest er det en fordel at købe tøj, som du kan bruge igen og igen. Dette er rigtig godt for din pengepung, men det er også mere bæredygtigt. I stedet for at du køber nyt tøj hele tiden eller smider tøj ud konstant, så kan du bruge klassiske beklædningsgenstande i lang tid. Du kan eksempelvis tage et kig på toppe og leggings fra JBS of Denmark.

Besøg genbrugsbutikker

En anden ting, du kan gøre, er at besøge genbrugsbutikker. I genbrugsbutikker kan du gøre et hav af gode fund, og det er uden tvivl en mere miljøvenlig form for shopping. Leder du efter en ny jakke eller noget helt andet, kan det sagtens være, at du kan finde denne i en genbrugsbutik.

Invester i god kvalitet

At gå efter kvalitet er uden tvivl et skridt i en mere bæredygtig retning. Naturligvis koster tøj i en høj kvalitet mere. Dog holder det også i længere tid, og du vil helt sikkert passe rigtig godt på tøjet. Tøj i en høj kvalitet kan du altså få glæde af i mange år. Holder dit tøj længere, er det altså pengene værd, mens det på samme tid er bedre for miljøet.