Sådan vælger du en herreskjorte

Skjorte der hænger

Det kan være en større udfordring at vælge en skjorte, hvis du ikke helt ved, hvad du skal være opmærksom på. Der findes nemlig et hav af skjorter, som hver især er gode til specifikke anledninger. 

Eksempelvis findes der skjorter, som er perfekte til arbejde. Du kan også købe skjorter, der er velegnet til hverdag eller til festlige begivenheder. Så hvordan navigerer du egentligt i det store udvalg af skjorter? Læs med videre her og find gode råd til at vælge en skjorte.

Kig på de små detaljer

Det er vigtigt, at du kigger på de små detaljer, når du skal købe en skjorte. En af disse detaljer er kraven. En god, stiv og lige krave giver en skjorte meget mere elegance end en slatten krave. Hvis du ydermere kan finde frem til en skjorte med stive og tykke manchetter, er det kun en bonus.

Vælg en skjorte i en høj kvalitet

Når du er på udkig efter en ny skjorte, er det en fordel at gå efter en model i en høj kvalitet fremstillet af et lækkert materiale. Materialet skal give dig lyst til at røre ved skjorten. Den bør være blød, komfortabel og sidde som en drøm.

Casual fit skjorter er et godt valg

Foretrækker du casual fit skjorter, skal du være opmærksom på længden. Disse skjorters længde må ikke gå længere ned end halvvejs på dit lår. Er skjorten længere end dette, så er det mere en natskjorte. Ønsker du en casual fit skjorte i en god kvalitet, kan du kigge nærmere på skjorter fra brandet Stenströms.