Nyd 2022 med trendy tasker i læder

Det nye år er blevet skudt i gang, og du er klar til en frisk start. Men hvor finder man sådan en? Skal man gøre hovedrent, købe frisk frugt eller skifte alle potteplanterne, for rigtigt at kunne starte på en frisk? Måske er det i virkeligheden bare tiden til at købe en ny taske.

Tasken har både en praktisk og en stilmæssig funktion, så det er vigtigt at vælge den rigtige. Den skal passe til dit look, men også i forhold til hvad og hvor meget, der skal kunne være i den. Har du bare brug for et sted at have din telefon, pung, nøgler og måske en oplader, vil du blive glad for en læder bæltetake, der kan rumme det mest nødvendige og er let og handy at have med på farten.

Skal du have mere med dig, skal du finde lidt tungere skyts frem. Med en crossbodytaske i læder har du plads til lidt ekstra. Der er både små skuldertasker, der har plads til småting som telefon, læbestift og kortholder, og større crossbody tasker, hvor du kan have både laptop, bøger, tablet.

Du kan finde en skuldertaske i netop den størrelse, der kan rumme dine uundværlige ejendele. Måske vil du blive glad for en praktisk taske, hvor der også er plads til et tørklæde og en drikkedunk.

Hold hænderne varme med lækre læderhandsker

Det værste ved vinteren og det kolde vejr er uden tvivl frosne fingre. Hænderne kan blive så kolde, at de er helt følelsesløse eller gør ondt – ikke sjovt. Du har måske et par skihandsker eller hjemmestrikkede luffer liggende i skuffen, men det ser ikke super smart ud. Så er lækre læderhandsker et mere stilsikkert valg. De er både pæne og praktiske, og køber du et par Randers handsker har du glæde af dem i årevis.