Smart og trendy tøj i store størrelser

Hvis du bruger XL eller derover, er du måske ikke den store fan af shopping. Alt det tøj, der sidder rigtig flot på mannequinen i vinduet, ser ikke ud på samme måde, når det sidder på dig, og størstedelen af tøjet i butikken findes slet ikke i din størrelse. Heldigvis er der en forandringens bølge på vej over verden, og derfor findes der mere og mere plus size tøj.

På snoir.dk har de en hel afdeling dedikeret til plus size. Se for eksempel de mange smarte plus size kjoler, der er designet til at sidde godt på en krop som din. Kjolerne har en behagelig pasform, klædelige snit, der fremhæver dine bedste kvaliteter, samt et trendy og moderigtigt design.

Elsk dig selv som du er

Det er vigtigt, at du ikke lader dig definere af din tøjstørrelse. Du skal acceptere dig selv og elske din krop, nøjagtigt som den er. Ved at købe tøj, der er lavet til din kropsform, slipper du for at forsøge at få din krop til at passe ned i tøj, som er designet til mannequiner og ikke til mennesker.

Ikke to mennesker er ens, og der findes sandsynligvis ikke en kvinde i verden, der ikke kan finde et eller andet ved sig selv og sin krop at være utilfreds med. Men man skal ikke fokusere på hullerne i osten (dermed ikke sagt at du er en ost), når man i stedet kan vælge at fokusere på alle de gode ting.

Måske er det vigtigere at være et godt menneske, en loyal ven eller bare glad, end det er at være størrelse xs. Så hold fokus på det, du godt kan lide ved dig selv, og det, der gør dig glad helt ind i sjælen – det vil stråle ud af dig, og du bliver smukkere, når du smiler.