Få styr på dine ting i værkstedet

Er du lidt af en handymand? Så tilbringer du med garanti en masse tid i dit værksted. Er det altid nemt at finde det, som du skal bruge på dit værksted, eller er du lidt af et rodehoved? Hvis du bruger meget tid på at finde værktøj, skruer og andet, når du er i gang med et projekt, er det på tide, at du får styr på dit værksted.

Investér i en værktøjsvogn

Har du svært ved at finde dit værktøj, fordi du lægger det allevegne? Så bør du investere i en værktøjsvogn. Derved har du hele tiden dit værktøj samlet, hvilket gør, at du nemt og hurtigt kan finde det, du skal bruge.

En anden fordel ved en værktøjsvogn er, at den kan flyttes ved hjælp af de påmonterede hjul. Du kan derfor flytte den lige derhen, hvor du har mest brug for den. Du slipper altså for at rende frem og tilbage til et værktøjsskab.

Benyt dig af stålreoler

Det er også værd at kigge nærmere på stålreoler. Med en stålreol eller flere får du plads til en masse ting på en overskuelig måde. Du kan placere og opbevare et hav af ting på en stålreol på flere forskellige måder.

Desuden bør du overveje, om det vil være en god idé at have plastkasser til småtingene. Plastkasser sørger for, at de mindre ting ikke falder ned bag reolen, eller at de er svære at finde, fordi de gemmer sig bag andre ting. Skriv på plastkasserne, hvad der er i dem. På den måde skal du ikke kigge samtlige kasser igennem, når du skal bruge noget, der ligger i en plastkasse.