Nano fliseimprægnering

Nano fliseimprægnering er et specialudviklet produkt, der effektivt bekæmper alger. Her har du muligheden for at tage sagen i egen hånd og komme algerne til livs. Få dine smukke fliser tilbage med nano fliseimprægnering.

Nano fliseimprægnering forlænger levetiden på dine fliser

Kæmper du også med grimme belægninger på dine fliser, så er der nu mulighed for at gøre noget ved problemet. Med nano fliseimprægnering kan du beskytte og forlænge levetiden på dine fliser. Du skal ikke kæmpe med grimme belægninger eller glatte overflader, når dine fliser først er blevet imprægneret.

Ved en nano fliseimprægnering får dine fliser en beskyttende hinde, som forhindre fremtidige angreb i at trænge ned i fliserne. Dine fliser bliver modstandsdygtige mod belægninger, som pest, mos og alger, samt bedre sikret mod vind og vejr.

Nano fliseimprægnering behandling

Før en igangsættelse af nano flise imprægnering er det vigtigt, at fjerne alle former for belægninger på dine fliser. Sørg for at rense dine fliser grundigt, så de belægninger der er på fliserne bliver fjernet. Derefter skal fliserne tørre godt for, at kunne få den bedste udnyttelse af imprægneringen.

Nano fliseimprægnering kommer i 5 liters dunke, som er gjort klar til brug. Kom imprægneringen i en rygsprøjte eller en anden lignende produkt, som kan sprøjte imprægneringen ud i et jævn tykt lag.  Dette er for at tage højde for flisens overflade og flisens sugeevne. Sørg derfor at have nok imprægnering, så dine fliser får den rette beskyttelse.

Grundlæggende information om nano fliseimprægnering

Fliseimprægneringen fås i 5 liters dunke. Dækningsområdet pr. liter er mellem 4 og 8 m2, dette er igen afhængig af flisens overflade, samt sugeevne.

Fliseimprægneringen er i de rette blandingsforhold, så den er klar til brug. Sørg for at have en rygsprøjte eller anden form for sprøjte klar, som kan sørge for at sprøjte et jævn tykt lag ud. På denne måde er dine fliser sikret et godt resultat, så deres holdbarhed og udseende er sikret i mange år fremover.

Det anbefales at foretage en årlig imprægnering af dine fliser. Dette sikrer at dine fliser kan modstå fremtidige algeangreb og bevarer deres holdbarhed, så du kan nyde godt af dine fliser i mange år fremover.