Overvej dette når du skifter tag

Hvis dit tag trænger til en udskiftning, så er det helt sikkert værd at gøre hurtigst muligt. Det er nemlig dyrt at have et tag, der er utæt eller skadet. Du risikerer, at der trænger både luft og fugt ind. Kold luft udefra får dine varmeregninger til at stige, mens fugt ødelægger din bolig og danner skimmel.

Men hvad er egentlig værd at tænke over, når du skifter tag?

Vælg en passende tagtype

Det er selvfølgelig nødvendigt først og fremmest at beslutte, hvilket tag du ønsker at skifte til. Der findes mange forskellige tagtyper, så det er ikke altid nemt at vælge. Det kommer helt an på, hvilke funktioner du søger i et nyt tag, samt hvad der passer bedst til din bolig.

Hvis du f.eks. vælger et tag af ståltrapezplader hos Profiltech, så får du et tag, der er rigtig robust. Derudover findes der både betontag, tagpap, tegl m.m. Før du vælger, er det en rigtig god idé at undersøge forskellige alternativer og læse mere og fordele og ulemper ved diverse tagtyper.

Søg rådgivning hos en professionel

Det er som sagt ikke altid nemt at vælge tag, så derfor er det også en stor hjælp at søge rådgivning hos en professionel. Hvis du får hjælp af en med både viden og erfaring, så er du langt mere sikker på, at du ender ud med et tilfredsstillende resultat.

Få hjælp til at lægge dit nye tag

Det er de færreste, der har mod på eller kompetencer til selv at lægge et helt tag. Hvis ikke du ligger inde med den slags evner, så er der heldigvis hjælp at hente hos en professionel taglægger. Det gør det både nemmere og mere sikkert for dig, når du gør brug af en taglægger. Det er dog altid en god idé at finde en taglægger i god tid.