Kom mere ud i naturen i 2022

Vi ved allesammen, at det er sundt at komme lidt ud i den friske luft, men i vinterhalvåret er det mindre fristende at bevæge sig ud i naturen. Derfor ender vi hurtigt med at sidde i sofaen og glo TV under et tæppe. Men i Danmark er vi så dejligt pragmatiske, at vi har et ordsprog, der passer til netop den situation:

Der findes ikke dårligt vejr – kun forkert påklædning.

Selvfølgelig er man nødt til at sige det i et land, hvor det er dårligt vejr cirka 200 dage om året. Ellers ville vi jo aldrig komme udenfor en dør.

Klæder skaber folk der ikke fryser

En anden talemåde er “Klæder skaber folk”, hvilket sagtens kan overføres til den danske vinter. For de, der er rigtigt klædt på, er glade og kan nyde omgivelserne, mens de andre, som ikke har de rigtige klæder, bare går og fryser og glæder sig til at komme hjem. Tager du et kig ved din lokale kælkebakke i snevejr, er der glade børn i flyverdragt – og kolde voksne.

Hvorfor ikke selv være klædt rigtigt på, når du nu ved, hvad børnene bør bruge? Og du er heldig, for termodragter er blevet ret trendy. Derfor kan du finde mange smarte flyverdragter til kvinder, der er for kloge til at gå ud i naturen uden fornuftig påklædning. Og glem endelig ikke et par varme, vandtætte støvler – intet kan ødelægge en hyggelig skovtur som kolde, våde fødder.

Er det ikke så koldt, at du føler behov for at hoppe i en termodragt, kan du vælge en Neo Noir jakke. For heldragten har den ulempe, at du ikke så godt kan have kjole eller nederdel på, og det kan naturligvis løses med en jakke. Du kan finde både jakker, støvler, termodragter, kjoler, nederdele og alt derimellem på https://mettepshop.dk/