Oplevelser i Kalundborg

Kalundborg er en by beliggende på Sjællands nordvestlige kyst i Danmark. Der bor ca. 15.000 mennesker i byen. Kalundborgs historie kan spores tilbage til 1170, da munke flyttede ind i området og etablerede et kloster. Med tiden blev det en af de vigtigste byer i Danmark, der til tider var vært for kongefamilien under krige med Sverige og Tyskland. I dag er det dog ikke byens historie, vi skal snakke om, men derimod de mange oplevelser, du kan opleve i byen. Og lyder det som noget, du kunne være interesseret i at høre mere om? Så læs med her om oplevelser i Kalundborg.

 

Besøg de mange dyr i Odsherred Zoo

Hvis du er på udkig efter en lærerig og sjov familiedag, skal du ikke lede længere end til Odsherred Zoo. Den zoologiske have ligger i Kalundborg, og her har du rig mulighed for at opleve en masse søde dyr. Der er desuden masser af plads til dine børn, som de kan lege og have det sjovt på samtidig med, at I som forældre kan trække jer lidt væk og nyde stilheden og lyden af de smaskende dyr. Det er ganske enkelt et fantastisk sted, hvis dine små elsker naturen lige så meget som dig selv

 

Er du mere til kunst og kultur?

Er du og din familie dog mere til kunst og kultur, end I er til dyr og natur? Så kan I med fordel vælge at besøge Odsherred Kunstmuseum i stedet. Børn i alle aldre vil nemlig nyde Odsherred Kunstmuseum med sine interaktive udstillinger og familievenlige aktiviteter. Museet er designet, så selv de små kan have det sjovt, mens de udforsker verdens kunst! Så hvad venter du på? Der er masser af familievenlige aktiviteter i og omkring Kalundborg – I skal bare komme afsted!