Oplev Herning

Midt i Jylland ligger den uofficielle handelshovedstad, bedre kendt som Herning. I Herning har man igennem mange år haft sans for en god handel, men byen har sans for langt mere end bare det, eftersom Herning og omegn råder over en lang række interessante oplevelser og seværdigheder. Som turst i Herning er det ret tydeligt at mærke symfonien mellem en fredelig natur og et aktivt byliv, der gør hjertet af Jylland til et meget specielt sted, fyldt med masser af oplevelser der bare venter.

Lige herunder kan du tage et kig på nogle af de mange oplevelser i Herning, der er det hele værd når turen går til det centrale Jylland.

Herning Blue Fox

Det lokale ishockeyhold i Herning, Herning Blue Fox, spiller til daglig i landets bedste ishockey række, og er i hvert fald værd at opleve live i den store arena. Med nøgleord som action, spænding, fart og massere af midtjysk vilje er der lagt op til en helt unik sportsoplevelse når Danmarks bedste og mest vindende ishockey hold går på banen og skal i kamp.

Herning Go-Kart Center

Vil du have mere fart på? Så er Herning Go-Kart Center det helt rette sted for dig, da et besøg indeholder fuldt drøn over feltet. I Herning Go-Kart Center kan du nemlig ræse afsted med hele familien eller vennerne, og finde ud af hvem der skal stå øverst på podiet med en førsteplads efter løbet.

Jyllands Park Zoo

En af de mest interessante oplevelser i Herning er i hvert fald en tur forbi Jyllands Park Zoo, hvor du kan komme helt tæt på alverdens dyr. Den zoologiske have ligger tæt på Haunstrup ved Herning, og har mere end 80 forskellige dyrearter, som står klar til at præsentere sig selv for dig og hele familien. Hvis du er interesseret i, at give de helt små i familien en oplevelse de sent glemmer, så giver Jyllands Park Zoo muligheden for børnene til at være dyrepassere for en enkelt dag. På den måde kommer de små i familien med bag kullisen og lærer en masse om det praktiske omkring dyrene.