Oplev Guldborgsund

Hvis du leder efter en familievenlig ferie i Guldborgsund, så led ikke længere end de mange aktiviteter, der er til rådighed! Du kan nyde smukke strande og udforske naturen til fods eller på cykel. Der er også masser af vandbaseret sjov såsom bådture fra kajakker til paddleboards – alt sammen tilgængeligt i nærheden af ​​hinanden, så alle vil kunne finde noget, de vil kunne lide (selvom det kun er én aktivitet). Udflugterne byder på en række forskellige oplevelser; Sørg for ikke at gå glip af noget, når du besøger disse utrolige steder, for der er altid mere, der venter lige rundt om hjørnet. Og lyder det som noget for dig? Så læs meget mere om Guldborgsund på denne netavis.

Børnepasning i Guldborgsund

Alle børn i Guldborgsund er ved lov sikret en plads i en passende aldersgruppe det næste skoleår. Det betyder, at dit barn vil blive indskrevet i enten førskole eller børnehave fra den 1. september, afhængigt af deres nuværende udviklingsniveau. De kan også gå i førskole, indtil de fylder 3 år, hvis det ønskes, men skal have opfyldt visse uddannelsesmål forud for det – det kaldes “forberedende undervisning”. Dit barn er garanteret en plads i et alderssvarende dagtilbud senest 3 måneder efter du har opskrevet dit barn. Pasningsgarantien gælder i hele Guldborgsund Kommune. Det betyder dog ikke, at dit barn er sikret en plads i det eller de ønskede dagtilbud.

Hvis du vil bygge et hus

Hvis du vil bygge nyt hus, renovere eller ligefrem bare forbedre dit nuværende hjem – er det essentielt, at byggeriet er lovligt udført. Kommunen står altid klar til at guide dig gennem hvert trin for at få en godkendelse af, hvad der skal bygges for at komme i gang hurtigt og effektivt!