4 julegaveideer til drengen i 7-12 års alderen

Julen er lige om hjørnet, og det betyder også, at du skal til at have styr på alle gaverne. Du ved lige så godt som os, at der ikke findes noget mere irriterende end at stresse rundt nede i byen den sidste dag butikkerne har åbent. Det er prop fyldt, og det er ikke til at komme til for alle de andre mennesker, som har udsat tingene ligesom dig. Det skal der laves om på i år, og du skal være i god tid den her gang. Det kan være, at du skal købe gaver til en dreng, som er i 7-12 års alderen, og til ham har vi nogle gaveideer. Du behøver naturligvis ikke købe præcist det samme – du er også velkommen til at bruge det som inspiration.

En tablet

Du kan give ham en tablet. Hvis du er i tvivl, om han ville kunne lide den, kan du lave en lille tablet test, hvor du måske hører ham til om nogle af de andre i skolen har en, og hvad han synes om deres. Så kan det da være, at du får en lille ide, om han kunne tænke sig en. Du kan for eksempel finde den bedste forhandler online på https://toppricer.dk/.

En udflugt

Vi skal huske, at det ikke altid behøver at være indendørs aktiviteter. Derfor kan du give ham en udflugt. Det kan være, at han aldrig har været i Legoland for eksempel – hvilket ville være en fejl i hans opdragelse. Men det kan da være, og så skal du lave det om. Giv ham en tur dertil og tag ham og en ven med.

Noget til sport

Som regel dyrker i dreng i den alder en eller anden form for sport. Om det er fodbold, håndbold, e-sport, ballet eller noget helt anderledes. Uanset hvilken slags sport, er der sikkert, noget han mangler af udstyr til det. Det kan altid blive bedre og sejere, når det kommer til udstyr. Det vil han sikkert sætte pris på.

Nogle seje plakater

Den går lidt i forlængelse af den seneste. Men hvis han dyrker en form for sport, har han sikkert også nogle idoler. Køb derfor nogle seje plakater med hans idoler, så han kan kigge på dem hver dag.

Vi håber, at du kan bruge den lille liste som inspiration. Vi synes i hvert fald selv, at det er nogle ret gode gaveideer, vi er kommet med. Og så husk nu at kom afsted med det samme i stedet for at udsætte det.