Hvordan giver du dit barn den bedste fødselsdag?

Alle forældre har et mål om at give deres børn den bedste fødselsdag, men hvad er den bedste børnefødselsdag?

En børnefødselsdag består af pynt, mad, drikke, lege og selvfølgelig de perfekte gaver. I barnets optik, er gaverne altid det som er mest i fokus, om man vil det eller ej. Hvis du selv husker tilbage på din barndom, kan du måske også huske hvor store julelys du fik øjnene over hvor store dine gaver var.  Men en god børnefødselsdag, handler ikke kun om hvor store gaverne er i dag, men om hele fødselsdagen, som helhedsoplevelse. Derfor er det vigtigt at du som forældre, holder en uforglemmelig fødselsdag, som dit barn aldrig glemmer. Men hvordan finder du tiden og overskuet i en travl hverdag, til at skulle holde en uforglemmelig børnefødselsdag for enten din søn eller datter?

Den givende børnefødselsdag behøver ikke at være en stor økonomisk omkostning, for dig og din familie. I dag er det muligt at bestille en hel børnefødselsdag med tema, pynt og service, som matcher det valgte tema, som er med til at gøre børnefødselsdagen til en samlet helhedsoplevelse. Ved bestilling af en hel børnefødselsdag, er det ikke bare fordi det er nemt og enkelt at købe alt på en gang, men også planlægningen bliver også nemmere at strukturer, da du som forældre ikke skal ud og handle i flere forskellige butikker på en gang.

Hvilket pynt hører til en god børnefødselsdag?

Hvad angår tema og pynt, er det næsten kun fantasien som sætter grænser. Som forældre kender man sine børn bedst og ved hvilket behov som skal dækkes i forhold til at kunne holde den bedste børnefødselsdag. Der findes et hav af forskellige temaer som du kan vælge at holde for dit barn.

Her kommer vi med et par eksempler til de bedste børnefødselsdagstemaer:

  • Batman
  • Dinosaur
  • Politi
  • Pirat
  • Prinsesse
  • Cars
  • Gurli gris

 

Men igen er tema’erne et valg som du skal vælge i forhold til, hvad du mener passer bedst til dit barns interesser og behov.

Børnefødselsdag anno 2022

Om lidt rammer vi kalender året 2022, og hvordan ser børnefødselsdagen ud i dag og i fremtiden? Vi bliver i dag mere og mere miljøbevidste og kan derfor også påvirke børnefødselsdagen. I dag kommer børnene fra forskellige familier, som har opdraget dem forskelligt eksempelvis igennem madvaner. Det er ikke alle børn som i dag spiser kød, mælk, æg osv. Derfor er det vigtigt du dækker alle børnenes behov, så ingen bliver glemt og alle får en god oplevelse til dit barns fødselsdag.

Hvad angår pynt og bordopdækning, kan det i dag være vigtigt og tænke over miljøbevidsthed. Her kan det eksempelvis være at pyntet skal bestå af bambus eller andre genanvendelige materialer, som ikke forurener på samme måde som plastic.

Selvfølgelig er det ikke sjovt at skulle tænke politik, når der skal planlægges børnefødselsdag. I dag må vi bare indse at vi skal kunne dække alles behov og heriblandt også hvor meget sukker de forskellige madvarer og snacks indeholder.