Alle børn er vilde med Petit Monkey drikkedunke

Petit monkey drikkedunke i blå og lyserød

Petit monkey er et brand der stammer fra Holland som er kendte for deres flotte produkter til børn. Hos Petit monkey findes produkter, skabt med et ønske om, at få den farverige verden ind i børnenes hverdag. Deres fantasifulde produkter er alle børns favoritter, og de vil med sikkerhed gøre hverdagen lidt sjovere.

Et af deres mest kendte produkter er deres fine drikkedunke som findes i mange forskellige varianter. En Petit monkey drikkedunk kan findes mange steder, og de er meget populære blandt børnene. Med drikkedunkene bliver det bare sjovere at drikke, hvis de også er skabt på sjove og fantasifulde måder, som Petit monkeys drikkedunke i hvert fald er.

Derfor skal barnet have en drikkedunk fra Petit monkey

Petit monkey’s drikkedunke er skabt med livlige og fantasifulde elementer. Med deres drikkedunke bliver der ledt op til at der skal drikkes mere, og dermed vil barnet også forblive hydreret i løbet af dagen. Vand er vigtigt, og ved hjælp af en god drikkedunk, vil det at få barnet til at drikke vand, ingen udfordring være.

  • Drikkedunke med glimmer

Petit monkeys drikkedunke med glimmer er klart de mest populære – og dette kan man godt forstå. Når barnet ryster flasken vil glimmeret flyve rundt og det vil være en fryd for ethvert barns øjne at se på. Med en fin drikkedunk med underholdning i sig, vil barnet have mere tendens til at bære den med sig, hvor end han/hun går.

  • Drikkedunke med pops

Petit monkeys drikkedunke med pops er ideelle til ethvert barn. De sjove pops vil være sjove for barnet at få til at flyve rundt i kanten, og se de mange forskellige farve bevæge sig i takt med barnets egne bevægelser.

  • Drikkedunke med motiver

Derudover har Petit monkey også skabt mange forskellige drikkedunke med motiver dom dyr, mønstre og meget mere. Barnet kan med sikkerhed, ved hjælp af Petit monkeys udvalg, finde lige den drikkedunk der passer til ham/hende.

Barnet skal have godt med vand i løbet af dagen

Som barn er det vigtigt med meget vand i løbet af dagen. Dette hænger sammen med, at i børnehaven og skolen får børnene bevæget og leget en del, og dermed har de også brug for at holde sig hydreret. Et barn skal helst drikke 1-1,5 liter vand om dagen, og det kan godt blive en udfordring at opnå.

Med en Petit monkey drikkedunk bliver barnet opfordret til at drikke mere idét at der findes drikkedunke med sugerør og flotte farver. Med de fine aktiviteter eller motiver der foregår på drikkedunken vil barnet have mere lyst til at drikke mere, og dermed får barnet altså drukket en del mere af egen vilje, og dermed bliver det lettere at opnå de 1-1,5 liter vand.