Dåbsgaver fra Georg Jensen: De bedste gaveidéer til barnedåben

I denne artikel vil vi give et par bud på, hvilke Georg Jensen dåbsgaver der er de bedste. Vi har samlet et lille udvalg af forskellige produkter fra det populære smykkefirma, så der er lidt for enhver smag. Se dåbsgaver fra Georg Jensen her, og find den perfekte gave til barnedåben!

Georg Jensen: Gode gaveidéer der begejstrer

Dåbsgaver fra Georg Jensen er altid populære. Her kan du finde et bredt udvalg af de bedste gaveidéer, som vil begejstre både dåbsbarnet samt dets familie og venner. Der er mange muligheder for at finde gode dåbsgaver i Georg Jensens sortiment – både gaver, som barnet kan have glæde af her og nu (eller i nærmeste fremtid) og gaver, som kan følge barnet hele livet.

Traditionel dåbsgave i ikonisk design

En af de mest populære dåbsgaver fra Georg Jensen er sparegrisen i det ikoniske og stilrene elefant-design. Sparebøssen er en klassisk dåbsgave, og det er derfor et oplagt valg. Moneyphanten findes i flere forskellige størrelser samt med eller uden baby-phanter i træ.

Børnebestik og spisesæt i stilrent design

Et andet populært valg af dåbsgave er børnebestikket og spisesættet med Elefant-motivet fra Georg Jensen. Spisesættet inkluderer kop og tallerken, og både spisesæt og bestik er lavet i stål, der er særligt robust og slidstærkt. Dette betyder, at det kan følge barnet gennem hele opvæksten – og det kan endda gå i arv til den næste generation! Bestikket er desuden meget nemt at rengøre, og det er hygiejnisk.

Et personligt dåbsflag med indgravering

Hvis du gerne vil give en mere personlig dåbsgave, kan det være en god idé at vælge et dåbsflag med indgravering. Du kan vælge at få barnets fødselsdato, dåbsdato, navn eller initialer indgraveret på bordflaget. Det er en gave, som barnet vil kunne holde fast i mange år fremover – både som minde om dåben og som et personligt flag.