Det vidste du måske ikke om hampolie

Har du også hørt folk snakke godt om hampolie? Det er blevet mere og mere populært i løbet af de senere år. Flere mennesker, der gør brug af det, har haft gode oplevelser med det. Andre er måske mere skeptiske, ikke mindst fordi de forbinder det med hash. Men det er nok de færreste, der ved særligt meget om det. Hvis du derfor gerne vil blive lidt klogere på, hvad det egentlig er, så læs med her eller klik her for hampolie.

Fuldstændigt lovligt

Noget af det, som mange måske fejlagtigt tænker, når de hører ordet hampolie, er, at det er det samme som hash. Begge dele er naturligvis udvundet at samme plante, nemlig hampplanten, men det er bestemt ikke det samme.

Hampolie har ingen euforiserende egenskaber. Derfor er det altså også fuldt ud lovligt, modsat hash eller andre euforiserende stoffer.

Det er ikke det samme som hampefrøolie

Hvis du er bekendt med hampefrøolie, så er det måske nærliggende at tænke, at det er det samme. Det er det dog ikke. Begge dele er naturligvis lavet med samme plante, men der er én betydelig forskel på de to.

For mens hampefrøolie indeholder en smule CBD, så er andelen betydeligt større i hampolie. Hvis du gerne vil have glæde af netop CBD, så er det hampolie, du skal have fat i.

Mange oplever en positiv effekt ved brug

Mens der stadig er en mangel på videnskabelig rygdækning på denne front, så beretter mange at have oplevet en positiv effekt ved brug. Der er altså tale om personlige beretninger, men det er især i forbindelse med forbedring af søvn og inddæmning af stress og angst, at folk ser en positiv effekt.

Hvis du derfor søger et beroligende middel, så kunne du selv prøve hampolie. Der er dog ingen garanti for, at det virker, og det erstatter hverken kost eller medicin.