Sygdom på arbejdspladsen er noget, som kan ødelægge en dynamik, men med en midlertidig CFO kan der hurtigt trædes ind

Man er sjældent herre over hvad der sker i ens liv, og man har sjældent mulighed for at time det. En sygemelding fra arbejdspladsen kan komme ud af det blå, og kan besværliggøre en arbejdsdynamik. Men med en midlertidig CFO afløser, kan man opretholde en velfungerende arbejdsplads med ro og overblik.

Hvad er en CFO eller midlertidig regnskabschef?

Dette er en person, som kan træde ind i et firma, og hjælpe til i økonomiafdelingen i tilfælde af hård belastning eller sygemeldinger, eller andet som måtte tippe balancen i firmaet. En CFO kan træde til med kort varsel, og kan være med til at oprette ro og orden i tilfælde af forstyrrelser i firmaets dynamik, samt give en veluddannet hjælpende hånd. Man kan, så banalt som det lyder, leje en CFO. Altså en midlertidig ansættelse af en profil med ledererfaringer og praktisk kunnen.

Hvad er fordelen ved at have en CFO?

Hvis man skal gå lige til stålet, så er en CFO også en økonomisk løsning, da man kun betaler for de faktiske timer, som der bliver brugt med den midlertidige økonomichef. Således bliver økonomien i firmaet jo støttet på flere måder.

Derudover er det et kompetent menneske, som bliver præsenteret, og man har mulighed for sparring med et par friske øjne, som ikke har siddet bag samme skrivebord i 12 år. Dette kan være en meget givende oplevelse, og noget som firmaet kan nyde godt af.

Noget som trækker tænder ud, er årsopgørelserne. Dette er en stor proces, og dette vil den midlertidige økonomichef kunne hjælpe med.

Med en CFO, kommer der overblik og et menneske, som er vant til at sætte sig ind i firmaers situation på rekordtid, og man vil kunne opleve et nyt pust i økonomiafdelingen ved ansættelse.