Zeiss drivesafe brilleglas skaber sikker kørsel

Er du utryg ved at køre om aftenen? Og mærker du usikkerheden pible frem, så snart mørket falder på? De mørke morgentimer om vinteren kan få selv den sikreste og mest erfarne kører til at føle usikkerhed i forhold til kørsel om dagen.

Med Zeiss drivesafe brilleglas kan du få trygheden tilbage. Uanset om du kører om aftenen eller om morgenen. Zeiss drivesafe brilleglas justerer på lysindfaldet og tilpasser sig dine udvidede pupiller, så du ikke bliver blændet.

Zeiss drivesafe brilleglas mindsker både blænding fra modkørende bilister og gadelygter så du kan koncentrere dig om at køre bil sikkert. Rigtig mange har det godt med at køre bil i hverdagen og ved normalt lysindfald, men så snart mørket falder på, kommer utrygheden frem for rigtig mange bilister.

Undgå anstrengelse og nervøsitet med Zeiss drivesafe brilleglas

Mange anstrenger sig for at kunne køre bil ved mørke, og for at kunne se skarpt når de kører i mørke. Anstrengelse og nervøsitet kommer særlig meget frem hvis der kommer modkørende.

Også når vejen er våd om efteråret mens solen står lavt på himlen, kan det give et ubehageligt genskin i vejen, som både blænder og gør, at det er svært at køre bil.

Zeiss drivesafe brilleglas mindsker genskinnet og sørger for, at du kan se selv med genskin i vejen ved regnvejr.

Zeiss drivesafe brilleglas er specielt udviklet til at kompensere for de anstrengelser og gener du får ved at kørei genskin eller ved skumring om aftenen.

Zeiss drivesafe brilleglas dæmper de modkørende bilisters blændende lygter, og går også ind og korrigerer dine øjnes lysfølsomhed, så du kan finde roen, når du kører bil om aftenen.

Du kan finde Zeiss drivesafe brilleglas hos Skjold Optik i Odder hvor de går op i kvalitet og kundeservice. Derfor er de kun interesserede i at give dig det allerbedste på markedet – og netop dét får du med Zeiss drivesafe brilleglas.

Zeiss brilleglas med iDrive

Der er flere fordele ved at vælge Zeiss drivesafe brilleglas med i.Scription teknologi i din næste brille.

Med Zeiss drivesafe brilleglas med i.Scription får du briller, der tager højde for farvegenkendelse. Det betyder at brilleglasset forbedrer farvegenkendelsen og samtidig tager højde for dit syn om aftenen og i mørke, hvor pupillerne udvider sig.

Det er disse funktioner ved Zeiss drivesafe brilleglas der gør, at dit nattesyn opleves betydeligt bedre med Zeiss drivesafe brilleglas. Du får et bedre kontrasyn, et bedre syn i mørket, og et bedre syn i stærkt lys eller dårligt lys.