Sådan kommer du i gang med yoga derhjemme

Mange af os fik testet træning af derhjemme under nedlukningen og rigtig mange af os fik også øjnene op for yoga.

Måske fordi yoga passer så godt til en travl og stresset tid, hvor det kan være svært ikke at bekymre sig og man føler der er så meget at tage stilling til.

Meditation og yoga kan være det helt rigtige valg for dig der vil finde ro i hverdagen og samtidig blive stærkere og smidigere.

Men hvordan kommer du i gang? Det får du svaret på her.

Online yoga er mere populære end nogensinde før
Der er efterhånden rigtig mange gode muligheder for at prøve yoga på nettet. Nogle af de store er Yogastream og Yogavivo, men der er også rigtig mange andre muligheder, både danske og udenlandske.

Online yoga er genialt til at komme i gang fordi du ikke skal ud og afsted en kold november aften, men kan i stedet prøve en masse gode øvelser for begyndere og øvede.

Nogle online yoga tilbyder også live streams hvor du træner med en instruktør der taler direkte til dig.

Har du ikke nok i det danske kan du teste online yoga i udlandet. Der er masser af muligheder, men du skal være skarp på engelsk selvfølgelig.

Vælg den rigtige yogamåtte
Næste op er at vælge den rette yogamåtte og også her er der masser af muligheder at vælge imellem.

Hvis du er nybegynder vil du nok kunne foretrække en tykkere måtte, som er mere behagelig at sidde på og som ligger godt og skridsikkert.

Nogle af de mærker som er populære er Casall og Manduka, men du kan stort set vælge et hvilket som helst mærke til at begynde med. Det er ikke måtten der skal holde dig tilbage i hvert fald.

Når du har din måtte er det bare at gå igang og prøve dig frem. Bliv komfortabel med din måtte og de øvelser du skal lave og husk på at det altid skal være sjovt og trygt at dyrke yoga.

Tag skridtet over i yoga studiet bagefter
Når du føler dig smidig og modig nok kan du altid tage en snak med dit lokale yogacenter og se om de har nogle timer, som du kan være med til. Der er efterhånden et yogacenter i næsten alle byer, så burde bestemt kunne finde et der passer til dig og dine behov. Tag en snak og hør hvad der er af muligheder i dit lokal miljø.