Rigtige værktøjer at have efter en operation

De fleste af os vil nok på et eller andet tidspunkt i vores liv komme en tur på hospitalsbordet, da vi skal gennemgå en operation. En operation kan selvfølgelig være mange forskellige ting, og kan strække sig helt fra rutine til livsvigtig. Operationer er ikke kun noget, som de voksne skal igennem. Desværre oplever mange familier også, at deres børn af den ene eller anden årsag skal en tur på operationsbordet. Det er selvfølgelig ikke mere eller mindre tragisk alt efter, hvem som skal igennem en operation, men mon ikke at mange kan blive enige om, at børn om nogen ikke burde ligge på et operationsbord. Hvis du eller dit barn på et tidspunkt i dit liv skal have en operation, hvor lægerne har lavet et kirurgisk sår, så vil du nok få brug for Aquasonic gel.

Hvad er Aquasonic gel?

Hvis ikke du før har haft et kirurgisk sår, så er det ikke sikkert, at du har hørt om aquasonic gel. Det er steril gel, som kan anvendes lige fra ultralyd til for eksempel at holde et åbent sår rent og pænt. Det er en gel, som du både kan købe privat, men også en som lægerne vil give dig, hvis din operation eller tiden efter kan blive mindre smertefuld eller lettere. Den er selvfølgelig ikke skadelig og er godkendt som et sterilt middel til at rense og beskytte åbne eller kirurgiske sår.

Sorte sikkerhedsnåle til strukturen

Hvordan passer sorte sikkerhedsnåle ind i en operation og aquasonic gel til dit åbne sår? Når du skal i en operation og har en hård tid efter, så er struktur og overblik vigtigt, og det er her, at sorte sikkerhedsnåle kan blive din gode ven. Alle de forskellige papirer, prøver osv. som du vil få, kan sættes sammen med en sort sikkerhedsnål, så alting er samlet ét sted.