Styrk dit syn og din fysiske og psykiske sundhed med lokal shopping

brilleglas

Vores øjne er et af menneskets vigtigste redskaber i dagligdagen. Øjnene er det første du bruger, når du vågner om morgenen, og det er derfor essentielt at vedligeholde dine øjne for et sundt psykisk & fysisk helbred. 

I en moderne verden hvor vi konstant bliver bombarderet med visuelle indtryk, og dermed udsat for blåt lys, som påvirker vores fysiske og psykiske velvære, er det især nødvendigt at tage vare på sine øjne. Vores øjne skal bruges hele livet, og vi er udsat for langt mere skærmaktivitet end vi nogensinde har været vant til. Påvirkningerne af det blå lys og andet fra skærme, er der endnu ikke indhentet nok evidens og viden på området omkring, da vi ikke har så mange år at sammenligne med. Derfor skal du være opmærksom på dit syn, så øjnenes kvalitet ikke forværres yderligere. 

Af den grund skal dine øjne have de rette betingelser for at kunne fungere efter hensigten uden at skade din krop over tid. I takt med moderniseringen er vi blevet mere opmærksomme på vores helbred i takt med at verden hele tiden ser forandringer. Vi motionerer og tænker på deres udseende. 

Det korrekte brilleglas skal findes for den optimale komfort. Dit synsbehov skal klarlægges for at finde de rette glas til dine øjne.  En grundig synsundersøgelse skal foretages af dine øjne for at finde de korrekte brilleglas indstillet lige efter dine personlige forhold og præferencer. 

Lokal optiker Odder hjælper til øget fysisk velvære 

Specielt under coronaen har lokale shopping virksomheder set en kæmpe nedgang i salg. Derfor har mange lokale byer gjort en ekstra indsats for at støtte lokalt. I byen Odder har alle byens medlemmer stået sammen for at styrke virksomhederne. Briller Odder er godt for lokale at få tjekket sit syn, da det mere end nogensinde er i fokus, når man taler om fysisk velvære. I Skjold Optik tilbyder de leje af briller, som er en unik mulighed for at afprøve briller for at se om det fungerer for én selv. Den lokale optiker Odder er en fysisk butik, hvor du kan få udviklet brilleglas som passer til dit synsbehov.