Opnå mange fordele ved privat flexleasing af bil

Hvis du drømmer om en ny bil, men ikke er helt sikker på dine økonomiske udsigter i den nærmeste fremtid, kan flexleasing være den perfekte løsning til dig. Da flexleasing er særdeles populært til de lidt dyrere biler, kan du få din drømmebil uden af skulle grave alt for dybt i lommerne.

Den største fordel ved flexleasing er naturligvis den fleksibilitet, som du opnår gennem aftalen. Det være sig både økonomisk og i forhold til tidshorisonten i aftalen. I forhold til andre typer af leasingaftaler skiller flexleasing sig ud ved at være en del billigere. Flexleasing er også yderst attraktivt, hvis du ikke helt kender dine økonomiske udsigter indenfor de næste par år. Ved flexleasing er der både en bindingsperiode og en opsigelsesperiode, som kan variere fra aftale til aftale, og du har dermed mulighed for at finde en aftale, som passer til dine behov både økonomisk og tidsmæssigt. En anden stor fordel ved flexleasing er, at du undgår den store engangsbetalingen af registreringsafgiften, som ellers er yderst høj i Danmark, og som kan være en stopklods for mange i deres bilkøb. Afhængig af aftalen betaler du i stedet mellem 0,5% og 2%, hvilket afhænger af alderen på bilen.

Få nemt overblik over dine muligheder for flexleasing

Når du vælger at benytte dig af flexleasing til din nye bil, er det selvfølgelig ikke lige meget, hvilken udbyder du vælger. Der findes mange forskellige forhandlere, som du kan vælge at få flexleasing til private fra, og den bedste måde at få et overblik over dem alle er gennem en portal, hvor du finder de forskellige forhandlere i Danmark. På en måde kan du nemt finde frem til de muligheder, der er for flexleasing til private og dermed finde den bedste løsning for dig. Du kan blandt andet søge på navn af forhandler samt dit postnummer, så du kan finde en forhandler tæt på dig.