Power BI sikrer let og enkelt adgang til relevant data internt i virksomheden

Verden med Business Intelligence er blevet forenklet med et let og hurtigt business intelligence værktøj til effektiv visualisering af data, nemlig Power BI. Denne Business Analytics service er kommet fra Microsoft, og samler rådata fra forskellige kilder som et simpelt regneark på et skrivebord til skybaserede data. 

Her kan du få indsamlet enkel, hurtig, robust og enterprise grade, som efter indsamling kan bruges af ikke-tekniske mennesker til visuelt at analysere og dele data på grund af dens alsidighed. Denne Business Analytics -service består af en Windows -desktop -applikation kaldet Power BI Desktop, en online SaaS -softwaretjeneste kaldet Power BI -tjenesten og Power BI -mobilapps til Windows, iOS samt Android -enheder til effektiv datavisualisering.

Forretningsanalyse og dataanalyse har en tendens til at blive brugt i flæng. Men virksomhedsanalyse er blot en delmængde af dataanalyse, da omfanget af dataanalyse kan referere til enhver analyse af data. Forretningsanalyser fokuserer på at opdage oplysninger, der kan forbedre virksomhedens beslutningsproces. Intelligent Power BI fungerer samtidig som en form for IT Security, da den samler de vigtige data i skyen, hvor de interne personer har let og enkel adgang til sikret data. Det er en måde hvorpå virksomheden lettere kan tilgå data uden at skulle rode rundt i mange mængder af data. I dag findes der IT virksomheder der tilbyder korrekt opsætning af en skræddersyet løsning der sikrer relevant business intelligence. IT support i en korrekt form som kan visualisere den nødvendige datamængde.