Skal du have elbil? Sådan får du de bedste forudsætninger

Skal du til at køre elbil? Tillykke med købet af det grønne alternativ til diesel- og benzinbilen! Snart vil det blive hver dag for dig, men der er få markante forskelle mellem din nuværende benzindrevne automobil og den kommende. Derfor er det også godt at sætte sig ind i de foranstaltninger, man bør gøre sig, så du er sikret en god start med din nye elbil.

Læs med her, hvor du får tips til, hvordan du får de bedste forudsætninger som kommende elbilsejer!

Bilen, der tanker fra hjemmet

Du har nu for sidste gang været ved en almindelig tankstation for at tanke bilen op med klistret væske. I stedet kan du tanke bilen op fra hjemmet. For når elbilen parkeres i hjemmets garage, kan du med en ladestander hjemme lade bilen, mens du selv sover trygt og vågne op til en fuldladet bil, der er klar til at fragte dig fra A til B!

Der findes mange ladestander hjemme, og du kan bestil din ladestander til hjemmet her. Kender du andre med elbil, kan du lytte til deres erfaringer med diverse ladestandere hjemme, så du undgår samme begynderfejl som dem, der har været elbilsejere længere end dig.

Når strømmen går

Det er endnu i et begrænset omfang, hvor mange ladestandere du kan finde rundt om i Danmark, og derfor kan det være en stor hjælp for dig selv at undersøge, hvornår på en længere rejse, du kommer forbi en ladestander, så du ikke risikere at løbe tør for strøm, før du når din destination.

Noget af det første, du desuden skal vænne dig til ved elbilen, er den lyd, der aldrig kommer! Ja, det kan lyde underligt, men vi er ganske vendt til visse lyde, bilen skal udbryde, når den startes. Men den vane skal du nok komme af med.

God fornøjelse med din elbil!