Skal du lease eller købe en bil?

Mange danskere skal på et tidspunkt i deres liv tage stillig til, om de skal lease eller købe en bil. Ofte er du på udkig efter en bil, som opfylder dine behov, men spørgsmålet er, om det er leasing eller køb af en bil, som gør det. Du kan derfor her blive klogere på, hvad du kan gøre.

 

Sikkerhed og risiko

Hvis du ønsker at købe en bil, skal du have i mente, at du kan komme ud for, at du får uforudsete udgifter herunder en værkstedsregning, hvis bilen skal til reparation. Ydermere falder en ny bil hurtigt i værdi, og du vil dermed hurtigt opleve, at bilen ikke er meget værd. Afhængigt af hvor lang tid, at du har planer om at beholde bilen, skal du gøre op med dig selv, om du ønsker at låne penge i banken. Alle disse ting slipper du for, hvis du vælger Flexleasing hos Fleggaard Auto. Ligeledes undgår du uforudsete udgifter ved at lease bilen, da du ikke selv skal betale, hvis bilen går i stykker.

 

Hvad er dit behov?

For at finde det rigtige bil-match skal du finde ud af, hvor fleksibel du er. Når du vælger at lease en bil, er du bundet på, at du maksimalt kan køre et vist antal kilometer hvert år. I sidste ende kan du komme ud for, at du skal betale ekstra per kilometer, som du har kørt udover det aftalte. Hvis du inderst inde har et ønske om, at bilen skal være en bestemt type, skal du være opmærksom på, at det ikke er alle bilmodeller, som er mulige at lease.
Når du kigger på biler, skal du sørge for at tænke langsigtet, hvad er dit behov om 3-5 år? Ens behov ændrer sig gennem livet, og det er derfor en god ide at reflektere over disse.