Forny din café!

Du er måske godt etableret i restaurationsbranchen, eller måske er du helt grøn i feltet. Hvis du skal starte op fra bunden, er du sikkert stødt ind i alverdens udfordringer, og her har inventar sikkert også spillet en stor rolle.

Står du nu med en café, der enten skal gøres klar til åbning eller bare godt kunne bruge en fornyelse, kan du læse med her for gode råd!

Mangler din café nyt køkkeninventar?

Når man driver et madsted, skal der prioriteres på inventar – og det gælder både ude hos gæsterne og i køkkenet ved kokkene. Hvis gæsterne ikke kan få en madoplevelse, der er tilfredsstillende, er det i og for sig ligegyldigt, hvor flot indretningen var.

Storkøkken inventar er noget ganske andet, end køkkeninventaret i dit eget hjem. Storkøkken inventar indeholder flere elementer og andre elementer end det gængse køkken. Her handler det om at kunne tænke i praktikaliteter, brugervenlighed og effektivitet, således kokkene uhæmmet kan slå deres kreativitet løs, mens de sultne gæster spændt kan vente.

Hvad savner dine kokke?

Det er vigtigt at være i god dialog med kokkene. Savner de noget i deres køkken, er det vigtigt, at du får lyttet til dem. Der kan være mange ønsker, som ikke er mulige at opfylde, men du bør altid undersøge sagen nærmere, når samme ønske bliver ytret et vist antal gange. Det er ikke alt, man kan forberede på forhånd, så gør brug af, at dine kokke ønsker at skabe sig et køkken med storkøkken inventar, der giver mening for dem.

Ved at skabe et godt arbejdsmiljø, både blandt kokke og blandt tjenere, vil arbejdet ikke kun føles sjovere, men stemningen vil også smitte af på kunderne og bidrage til den behagelige oplevelse, det er for gæster at tage på café. Når dit storkøkken står skarpt, er du godt på vej til succes i madens vidunderlige verden!