Japanske kokkeknive er blevet mere populære i de danske køkkener

Den japanske kokkeknive er vejen frem i dit køkken

Den japanske kokkekniv er til den køkkenglade person som ønsker at have udstyret i orden. Med andre ord, personen som ser sig selv som den professionelle hjemme-gourmetkok, som ønsker et knivsæt der er udover det sædvanlige. De japanske kokkeknive er ikke bare en standard kniv, som der kan finde i et standard dansk køkken. Dette er en kniv som du skal både se og prøve i virkeligheden, så du virkelig kan mærke forskellen og den høje kvalitet kniven består af.

 

Den japanske kokkekniv fra Gourmetting er fremstillet i 100% damaskusstål, der har en uendelig levetid og skarphed de danske køkkener ikke har set før. Det vil altså sige at du med en japansk kokkekniv for en køkkenkniv for livet og som vil holde sig skarp og have en lang levetid. Den japanske kokkekniv er designet gennem et æstetisk japanskdesign, som kan købes til fornuftige priser, hvor du samtidig ikke går på kompromis med kvaliteten. Ønsker du at holde den høje skarphed på din kokkekniv, så er ekstra udstyret du bare skal have en japansk vådslibesten. Den japanske vådslibesten er både utrolig funktionel og samtidig en utrolig flot genstand at have stående fremme i sit køkken/hjem.

 

De japanske kokkeknive findes og kan købes hos gourmetting i flere forskellige varianter.

De forskellige knivserier:

  • Shokutsu
  • Kofuku
  • Haita – Teki

 

Den japanske kokkekniv er fremstillet af damaskusstål og det ekstraordinære ved kniven er, at den er foldet optil 67 gange, som er med til at udvikle den perfekte kokkekniv til det danske køkken. Grundet den høje kvalitet fra damaskusstål, kan de japanske kokkeknive anvendes flere gange om dagen uden at gå ned på skarphed og få skræmmer på den udseende.

 

Fremstillingen af den japanske kokkekniv er en meget traditionel fremstillingsform som går langt tilbage i den japanske kultur og historie. Den japanske kokkekniv stammer fra de gamle samuraisværd og er fremstillet gennem samme teknikker, hvor damaskusstålen bliver foldet gennem samme teknik. Når du handler dine japanske kokkeknive hos Gourmetting, får du en række japanske kokkeknive, som har en lang tradition bag sig og er med til at gøre kniven til en af de bedste på markedet.

 

De japanske kokkeknive løser de opgaver som en normal kokkekniv ikke kan løse. Du kan klare alle opgaver i dit køkken både de mere uoverskuelige samt de nemme opgaver som en leg. Den japanske kokkekniv kan sagtens ses som en allround kniv, som kan løse alle opgaver i dit køkken. Så om du er en stor madentusiast, amatørkok eller føler dig som en rigtig gourmetchef, som er den japanske kokkekniv dit vigtigste værktøj i dit køkken.

Den japanske kokkekniv får du som sagt en kniv for livet, men den skal også behandles med respekt og skal helst undgå misvedligeholdelse. Der skal du ikke lægge din japanske kokkekniv i opvasken, men i stedet vaske og tørre den i hånden/vasken. Den japanske kokkekniv er et uundværlig værktøj til dit køkken og bliver dit ”must have” produkt når du først har prøvet en japanske kokkekniv.