Sådan bekæmper du madspil: 3 gode råd

Madspild har været et brandvarmt emne i adskillige år. Vil du gerne være med til at bekæmpe madspild, men ved du ikke, hvad du kan gøre selv? Så er du landet det rette sted. I denne artikel får du et par gode råd til, hvordan du kan undgå at smide mad ud i dagligdagen.

Bestil måltidskasser

Måltidskasser er en rigtig god løsning, hvis du ønsker at bekæmpe madspild. Du modtager nemlig kun de råvarer, du skal bruge til de givne opskrifter. Du slipper altså for at stå tilbage med en hel masse råvarer, som du ikke får brugt. Derudover er der også en lang række andre fordele ved at bestille måltidskasser hjem til dig og din familie:

  • Du sparer meget tid på indkøb.

  • Du sparer penge, fordi du ikke foretager nær så mange impulskøb i supermarkedet.

  • Du får mulighed for at prøve en masse nye, spændende retter.

  • Du slipper for at finde på aftenens menu.

Lyder måltidskasser som noget for dig, og er du klar på at bekæmpe madspild? MigogKBH guider dig til de bedste måltidskasser.

Udnyt det du har i skabe, fryser og køleskab

Vi har en tendens til at købe nyt hele tiden, også selvom vi har en masse råvarer i køkkenet, som trænger til at blive brugt. Husker du at tjekke, hvad du allerede har i skabe, fryser og køleskab, inden du handler ind til næste uges madplan? Det er i hvert fald en rigtig god idé, hvis du ønsker at bekæmpe madspild og samtidig spare en del penge på dine indkøb.

Udnyt tilbud – hvis du har brug for det

I supermarkederne er der massevis af kampagner og mængderabatter. Tilbud som vi har rigtig svært ved at stå for. Slår du til, og når du ikke at få spist al maden, så taber du penge og bidrager til madspild fremfor at bekæmpe det.